• Головна
  • Новини
  • Від FinBest. 4 причини придбати туристичну страховку під час війни. Причина 1 – покриття медичних витрат

Від FinBest. 4 причини придбати туристичну страховку під час війни. Причина 1 – покриття медичних витрат

Туристична страховка на FinBest

12.12.2022

Багато наших співвітчизників з початком війни вимушені були виїхати з України, рятуючи свої родини. В тих умовах навіть не виникало думок про те, що може трапитися завтра. Вже облаштувавшись за кордоном, приходить усвідомлення, що необхідно подбати про захист себе та рідних від непередбачуваних випадків, пов’язаних зі здоров’ям. Особливо це важливо, якщо поряд з вами дітки чи літні люди.
Отже, якщо ви перебуваєте за кордоном, необхідно мати страховий поліс і нехай вас не турбує, що він називатиметься «туристичним». Адже наявність такої страховки – це найкращий і найлегший спосіб отримати найнеобхідніші екстрені медичні послуги, а відсутність страхового поліса – це непередбачувані фінансові витрати на недешеві медичні послуги та неможливість придбати ліки в аптеці без направлення лікаря.

Електронний сервіс FinBest допоможе вам обрати потрібний «антивоєнний» туристичний поліс з медичним покриттям та одразу оформити його покупку. Крім того, на ФінБест ви знайдете багато корисних порад, як діяти у разі настання будь-яких страхових випадків.

Обирайте страхові пропозиції, які покривають такі медичні послуги, як:
✔️ швидка медична допомога
✔️ невідкладна стаціонарна допомога
✔️ невідкладна стоматологічна допомога
а також асистанс:
✔️ консультація з українськими лікарями онлайн
✔️ пошук аналогів українських ліків

Для цієї страховки не має значення:
✔️ вік (від 0 до 89 років)
✔️ географія придбання (будь-де за межами України)
✔️ час доби (працюємо для вас 24/7)

Зауважте, що якщо на момент вибору «антивоєнної» туристичної страховки на платформі www.finbest.com.ua ваша родина вже знаходиться за межами України, тоді цю інформацію обов’язково потрібно зазначити при оформленні поліса.

Поліс електронний, тому після оплати ви одразу отримаєте його на зазначену вами адресу електронної пошти.

Крім того, зверніть увагу, що наш «туристичний поліс нестандартних часів» має багато інших опцій, які будуть корисні для співвітчизників, які перебувають за кордоном. Адже такий поліс також передбачає юридичну та адміністративну підтримку і страховий захист у таких ситуаціях, як:

✔️ втрата або затримка багажу під час перельотів чи переїздів
✔️ відміна або затримка авіарейсу
✔️ втрата документів
✔️ нещасний випадок
✔️ цивільна відповідальність

Якщо ви подорожуєте за кордоном на автомобілі, то буде правильно звернути увагу на Зелену картку, яку ви також можете оформити на www.finbest.com.ua.

ФінБест, піклуючись про кожного нашого співвітчизника, радить вам захистити себе і рідних страховим полісом і заощадити кошти, поки наші славетні ЗСУ боронять нашу землю, бо у такі нестандартні часи мусимо згуртуватися і допомагати один одному.

Тэги: ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ, FinBest, страховий маркетплейс FinBest, туристична страховка онлайн, туристичний поліс, тревел страховка, туристичний поліс з медичним покриттям

Друк E-mail