ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ успішно пройшов перевірку НБУ

Інвест Кредит Капітал

01.09.2016

Відповідно до Зведеного плану перевірок на 2016 рік діяльності управителів непроданих активів ліквідованих банків Національним банком України наприкінці серпня 2016 року було здійснено перевірку діяльності  ТОВ «ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ», якому у лютому 2015 року згідно з  рішенням Національного банку України  було передано в управління непродані активи ліквідованого  ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ВОЛОДИМИРСЬКИЙ».

Крім інших питань, Національним банком перевірялась якість ужитих управителем заходів для повернення заборгованості за прийнятими в управління активами, стан претензійно-позовної роботи, а також стан задоволення кредиторських вимог.
Коментуючи підсумки перевірки, директор ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ зазначив: «Ми успішно пройшли перевірку регулятора, оскільки у своїй діяльності управителя неухильно дотримуємося вимог чинного законодавства України і системно працюємо з державними судовими та виконавчими органами задля виконання законних вимог кредиторів КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «ВОЛОДИМИРСЬКИЙ». Це тривалий та кропіткий процес, проте ми продовжуємо наполегливо працювати».

Фото: http://www.financialobserver.eu

Тэги: ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ, Управління активами

Друк E-mail