Від FinBest. КАСКО онлайн тепер повністю дистанційно

17.11.2023
 

Як ви добре знаєте, КАСКО - це добровільне страхування наземного транспорту від ризиків, які можуть виникнути у процесі експлуатації автомобіля. На сьогодні, щоб укласти договір КАСКО, клієнту необхідно спочатку визначитись з програмою, далі як правило зробити передстраховий огляд автомобіля, заповнити анкету або опитувальник для фінансового моніторингу, підписати договір та здійснити оплату. Зазвичай для укладання договору КАСКО автовласнику необхідно під’їхати в офіс страхової компанії чи в автосалон або до страхового агента.

Проте, останнім часом така здавалося б звична і зрозуміла процедура оформлення договору КАСКО стає незручною, а часом і неможливою. Життя диктує певні вимоги, коригуючи потреби людей, змінюючи звичні послуги і сервіси, в тому числі і страхові процедури, якими користуються автовласники. Наприклад, першим потужним поштовхом до кардинальних змін у процесі автострахування стала епідемія Covid-19, що обмежувала вільне пересування людей, які на тривалий час втратили можливість відвідувати офіси страхових компаній. Це спонукало страховиків впроваджувати цифрові продукти і переводити обслуговування клієнтів в online. А повномасштабна агресія рф проти нашої країни ще більше актуалізувала необхідність створення якісних дистанційних страхових сервісів.
На страховому ринку почали з’являтися електронні страховки, які можна оформити онлайн і які виявилися настільки зручними, що поступово витіснили страхові договори, випущені на папері.
І якщо такі електронні поліси, як автоцивілка (ОСЦПВ), Зелена карта, туристична страховка, сьогодні вже сприймаються, як щось звичне, то онлайн КАСКО – це поки що унікальний страховий продукт, поява якого продиктована новими вимогами часу. КАСКО-онлайн дозволяє клієнту за допомогою смартфона дистанційно пройти всі необхідні процедури та оформити online договір КАСКО як для власного авто, так і для того, що знаходиться у заставі по кредиту або лізингу, без відвідування офісу.

Від яких ризиків захищає договір добровільного страхування наземного транспорту КАСКО онлайн

З КАСКО онлайн ви матимете право розраховувати на компенсацію збитків у таких випадках:
✔️ ДТП (дорожньо-транспортна пригода)
Страховик відшкодовуватиме витрати на ремонт пошкоджень застрахованого авто незалежно від того, чи винні ви у ДТП, чи ні
✔️ ПДТО (протиправні дії третіх осіб)
Страхова компанія компенсує кошти у разі знищення чи пошкодження автомобіля внаслідок незаконних дій третіх осіб (крадіжка, грабіж, розбій тощо)
✔️ Стихійні лиха
Передбачено відшкодування збитків у разі знищення чи пошкодження транспортного засобу через вплив природних явищ, падіння сторонніх предметів, нападу тварин тощо
✔️ Викрадення
Власник поліса онлайн-КАСКО може розраховувати на відшкодування у ситуації незаконного заволодіння застрахованою автівкою шляхом грабежу чи нападу на страхувальника
✔️ Тотал (повне знищення) або конструктивна загибель авто
Страхувальник отримає виплату від страхової компанії у ситуації, коли відновлення автомобіля недоцільне або неможливе і не має економічного сенсу
✔️ Пожежа / вибух / самозаймання
У такій ситуації власник договору КАСКО онлайн також матиме можливість отримати від страховика відшкодування збитків 

Від чого залежить вартість поліса КАСКО онлайн

Укладаючи договір КАСКО-онлайн, ви повинні знати, що на вартість поліса впливатимуть такі опції:

✔️ марка і модель транспортного засобу
✔️ рік випуску авто
✔️ вартість ТЗ
✔️ вік та стаж водіїв
✔️ франшиза
✔️ пробіг
✔️ територія дії договору
✔️ строк дії договору
✔️ ліміти виплат за певними ризиками (наприклад: пошкодження виключно скляних елементів, наявність / відсутність довідки поліції тощо)
✔️ розбивка платежів 

Які ризики не покриває поліс КАСКО онлайн 

Ви завжди мусите пам’ятати, що з будь-якого правила є винятки. Отже, обираючи договір КАСКО-онлайн, добре вивчайте його умови, особливо пункти з переліком страхових ризиків, які не покриває цей договір страхування.

Зазвичай власнику онлайн-КАСКО не відшкодують збитки у таких ситуаціях:
✔️ пошкодження коліс, шин, ковпаків дисків (за умови відсутності пошкоджень інших деталей)
✔️ пошкодження ТЗ у результаті порушення умов експлуатації (наприклад, руху з незачиненими дверима або кришкою багажника)
✔️ самовільний рух
✔️ пошкодження салону ТЗ речами або тваринами під час перевезення (коти, собаки)
✔️ гідроудар
✔️ порушення чинного законодавства України
✔️ грубе порушення ПДР (хоча варто зазначити, що деякі страхові компанії покривають і такі ризики)
✔️ воєнні ризики (частково або повністю)

Команда ФінБест піклується про те, щоб ви могли зручно та швидко придбати якісні інноваційні страхові продукти від лідерів страхового ринку.  



 

Тэги: ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ, FinBest, страховий маркетплейс FinBest, страховий поліс купити онлайн, КАСКО онлайн, КАСКО дистанційно

Друк E-mail