FinBest впевнено крокує у 2024 рік у товаристві вдячних клієнтів та надійних партнерів

FinBest впевнено крокує у 2024 рік у товаристві вдячних клієнтів та надійних партнерів

29.12.2023

За давньою традицією у грудні вітчизняний бізнес підбиває підсумки діяльності за рік, що минає, і складає плани на рік прийдешній.

Команда ФінБест з задоволенням констатує, що має чим пишатися, адже завдяки невтомній праці та злагодженій роботі з надійними партнерами наш маркетплейс FinBest у нелегкому воєнному 2023 році запустив 18 нових продуктів, індивідуально інтегрованих з 7 страховими компаніями.

За минулий рік ми зуміли розширити нашу партнерську мережу, що дозволило нам запропонувати клієнтам ще більше якісних цифрових страхових продуктів. Результатом нашої командної роботи зі страховим партнерами стали хороші показники забезпечення клієнтів страховим захистом. Наші клієнти змогли придбати програмами страхування майна, автомобілів, життя та здоров'я від лідерів фінансового ринку, скориставшись системою постійно діючих бонусів та знижок, які здешевлювали страхові пропозиції, заощаджуючи їхній сімейний бюджет.

У 2023 році ми зосередилися на поліпшенні нашої технологічної платформи, щоб забезпечити ще більш зручний та ефективний процес оформлення страхових полісів online.

Клієнти FinBest гідно оцінили Автоцивілку та ДЦВ від ПрАТ «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ПЗУ УКРАЇНА»ПрАТ "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "УСГ"ТОДВ "ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ"ПрАТ "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "КОЛОННЕЙД УКРАЇНА"ПАТ "УКРАЇНСЬКА СТРАХОВА КОМПАНІЯ "КНЯЖА ВІЄННА ІНШУРАНС ГРУП"АТ "СГ "ТАС" (ПРИВАТНЕ)ПрАТ "СК "ЄВРОІНС УКРАЇНА".

Ті страхувальники, які виїздили за кордон, мали нагоду оцінити багатоваріантні програми туристичного страхування від ПЗУ УКРАЇНА та ЄВРОІНС УКРАЇНА. Можливість зручно придбати поліс тревел страхування будь-де і будь-коли, навіть якщо вже перебуваєш за кордоном, і миттєво отримати на e-mail електронний поліс від компаній з потужною асистанською мережею, забезпечили страховому агрегатору FinBest потік задоволених клієнтів, які вигідно купували туристичні страховки не лише для себе, але й для членів своїх родин, які свого часу виїхали за кордон, рятуючись від війни.

Крім того, клієнти, які купуючи через електронний сервіс FinBest страхові поліси «Зелена картка» перед поїздкою за межі України, пересвідчилися у швидкості оформлення страховки від СК "ПЗУ УКРАЇНА", СК "УСГ", УСК "КНЯЖА ВІЄННА ІНШУРАНС ГРУП" та СГ "ТАС", знову і знову поверталися до FinBest за «міжнародною автоцивілкою», рекомендуючи сервіс знайомим і друзям.

Висловлюємо щиру подяку нашим партнерам за плідну співпрацю у 2023 році, яка дозволила нам досягти таких результатів. Ваші професійні знання та досвід були невід'ємною частиною нашого успіху, адже ваші послуги довели свою надійність та якість. Високо цінуємо нашу командну роботу.

Команда FinBest визначила для себе 2024 роком можливостей. Ми з впевненістю дивимося у майбутнє, бо крокуємо у новий бізнес рік у товаристві надійних партнерів і вдячних клієнтів. 2024 рік обіцяє бути ще більш успішним. Ми впевнені, що разом зможемо досягти ще більших висот.

У 2024 році ми плануємо продовжувати розширювати мережу партнерів, впроваджувати нові технології, пропонуючи нашим клієнтам найкращі страхові рішення. Маємо амбітні плани запропонувати клієнтам інноваційні страхові продукти "КАСКО онлайн" і "Нерухомість онлайн" з максимальним набором зручних дистанційних сервісів, коли клієнти самостійно зможуть виконати всі можливі дії, пов'язані з оформленням поліса, проведення оглядів та урегулювання страхових випадків за допомогою програмного продукту Object Control без відвідання офісів та зустрічі з представниками страхових компаній.

Крім того, у 2024 році команда FinBest працюватиме над розширенням лінійки фінансових продуктів від страхових та лізингових компаній, а також банківських установ.

З повагою до наших клієнтів і партнерів
Команда страхового агрегатора FinBest

 

Тэги: Object Control, FinBest, страховий поліс купити онлайн, КАСКО онлайн, електронний поліс, Зелена картка, автоцивілка, купити онлайн, ДЦВ, поліс онлайн , страховий поліс, купити поліс, автоцивілка від ПЗУ Україна, автоцивілка від УСГ, автоцивілка від ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ, автоцивілка від КОЛОННЕЙД Україна, автоцивілка від КНЯЖА, автоцивілка від ТАС, автоцивілка від ЄВРОІНС Україна, туристичне страхування від ПЗУ, туристичне страхування від ЄВРОІНС, страховий агрегатор FinBest, оформлення страхових полісів online, Нерухомість онлайн

Друк