ТОВ «ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ» набув членства в КАЙДЗЕН Клубі в Україні

17.09.2015

У вересні 2015 Компанія «ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ» стала членом КАЙДЗЕН Клубу в Україні, місія якого полягає у поширенні філософії та практики KАЙДЗЕН серед представників українського бізнесу, органів державного управління, місцевого самоврядування та громадських організацій.

Коментуючи цю подію, директор КАЙДЗЕН Клубу в Україні Іван Сарвар зазначив: «Свого часу Японія змогла закріпитися серед найвпливовіших і найрозвиненіших країн світу завдяки практичному застосуванню філософії безперервного вдосконалення кайдзен. Саме ця філософія змогла вивести у безумовні лідери у своїх галузях такі відомі у всьому світі компанії, як: JTI, Toyota, Nissan, Canon, Honda та інші. Сьогодні ми вперше вітаємо серед членів КАЙДЗЕН Клубу в Україні не виробничу компанію, а компанію, основною діяльністю якої є фінансовий консалтинг, управління активами, фінансова медіація та фінансові інновації. КАЙДЗЕН Клуб ретельно слідкує за тим, щоб професійний рівень його членів був високим, репутація - бездоганною, а принципи діяльності відповідали місії КАЙДЗЕН Клубу. Ми мали нагоду пересвідчитись у тому, що Компанія «ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ» відповідає визначеним критеріям».

Директор ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ Микола Короленко переконаний, що філософія постійного вдосконалення важлива для компаній, основною цінністю яких є працівники, клієнти, репутація, авторитет, ефективність, корисність для суспільства. «Ми – амбітна компанія. Сутністю кайдзен є прагнення постійно удосконалювати всі бізнес-процеси, відмовитись від усього зайвого та неефективного, що може сповільнювати наш розвиток. А найголовніше – це повага до людини, залучення кожної людини - і працівника компанії, і її клієнта – до ефективної, продуктивної, взаємовигідної, легкої та приємної співпраці», - сказав Микола Короленко, коментуючи важливість набуття членства у КАЙДЗЕН Клубі в Україні.

Тэги: ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ, INVEST CREDIT CAPITAL

Друк