Експертне середовище обговорює шляхи реформування фінансового сектору України

16.07.2015

На запрошення Європейської бізнес асоціації директор ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ взяв участь у зустрічі з головою Національного банку України Валерією Гонтаревою. Ця зустріч була своєрідним підсумком піврічної роботи Національного банку України.

Валерія Гонтарева обговорила з представниками українського бізнесу поточну ситуацію, що склалась на ринку банківських послуг. І хоча за підсумками зустрічі залишилось багато неузгоджених запитань, проте не можна не відмітити загальне позитивне враження від спілкування з відповідальною за реформу фінансового сектору, керівником регулятора, який, за даними сайту Національної ради реформ, сумлінно і системно виконує заплановані стратегічні кроки з очищення та оздоровлення фінансового сектору.

Сподіваємося, що рухаючись у напрямку виконання затвердженої Комплексної програми розвитку фінансового сектору України до 2020 року, реалізація якої розпочалась у проектних групах відповідно до стандартів управління проектами, Національний банк і надалі не забуватиме залучати до обговорення своїх дій професійне співтовариство.

Тэги: ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ, INVEST CREDIT CAPITAL

Друк