DOMA - новий інвестиційний проект ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ

DOMA - новий інвестиційний проект ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ

01.02.2016

8 грудня 2015 на українському будівельному ринку з’явилася Компанія DOMA - новий інвестиційний проект ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ.

Коментуючи цю подію, директор ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ Микола Короленко зазначив: «Вас може здивувати, що у кризовий час, коли будівельний ринок перенасичений пропозиціями, а клієнтські настрої бажають бути кращими через загальну низьку купівельну спроможність українців, створюється нова будівельна компанія. Проте я переконаний, що саме зараз відбувається трансформація свідомості наших співвітчизників. Новий час диктує нові правила. Розумна заощадливість та раціональність приходить на зміну бездумному витрачанню енергії та ресурсів, в наше життя проникають нові технології, нас починають оточувати інноваційні речі, ми починаємо задумуватися про оптимальне використання життєвого простору.

Аби наш будівельний ринок пережив ренесанс, необхідно дослухатися до вимог часу. Отже, DOMA – це перший крок до реалізації моєї мрії про власний розумний, оптимальний та інноваційний дім. Ця мрія почала набувати реальних обрисів після знайомства з Ігорем Галицьким, який не лише професійно займається будівництвом, але й цілковито поділяє мої погляди на житло, яке має бути не лише місцем, де ти мешкаєш, а «домом, де ти дома».

Директор Компанії DOMA Ігор Галицький, в свою чергу, зазначив: «Ми плануємо зайняти власну нішу на будівельному ринку України. Наші клієнти – це люди з особливим  світоглядом, які дбають про комфорт, проте не бажають витрачати на це зайві кошти. Сподіваюсь, що концепція будівництва, яку сповідує Компанія DOMA, буде їм до вподоби.»

Тэги: ІНВЕСТ КРЕДИТ КАПІТАЛ, DOMA

Друк